Etusivu
Kirjaudu sisään
Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen 192 yhdistyksestä.

Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomen.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK), Helsinki, Punainen Risti Ensiapu
Tehtävä
Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK)
Sijainnit
Helsinki
Haku alkaa
15.6.2020
Haku päättyy
9.8.2020
Työsuhdemuoto
toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
15.8.2020
Työsuhteen luonne
kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,0
Työpaikan kuvaus
Elämä on täynnä yllätyksiä. Osaamalla toimit varmasti.

Sloganimme pätee sekä ensiaputaitoihin että työskentelyyn organisaatiossamme. Jos et siis pelkää yllätyksiä ja jatkuvasti kehittyvää toimintaympäristöä, saatat olla etsimämme työkaveri.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme meille PUNAINEN RISTI ENSIAVULLE

KAHTA ENSIAVUN JA TERVEYSTIEDON KOULUTTAJAA (ETK)

vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle, toimipaikkana Helsinki.

Ensiapukouluttaja toimii kouluttajana ensiapukursseillamme niin omissa koulutuskeskuksissamme kuin asiakasorganisaatioissamme. Tehtäviin kuuluu myös ensiaputuotteiden esittely ja myynti kursseilla sekä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Hakijoilta edellytämme terveyden-/sairaanhoitajan tutkintoa ja Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä (ETK).

Odotamme sinulta innostunutta asennetta kouluttamiseen, vastuullisuutta työtehtävien hoidossa, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä tiimityösuuntautuneisuutta. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Pidämme koulutuksia myös ruotsin ja englannin kielellä, joten näiden kielten hallinta kouluttamisessa on eduksi. Toimisto-ohjelmien (Office 365) hallinta tehtävässä on välttämätöntä ja lisäksi tarvitset sekä ajokortin että mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn Punaisen Ristin monimuotoisessa toimintakentässä sekä mukavat työkaverit.

Soita meille, niin kerromme lisää! Tavoitat palvelupäällikkömme Leena Lepistön 22.6.–1.7. ja 3.–9.8. numerosta 040 630 0797.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.8. mennessä.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, jonka ensiapukoulutustoiminnasta ja -tuotemyynnistä vastaa Punainen Risti Ensiapu. Liiketoiminnan tuotto käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.
Aikaa jäljellä